Tala Fou

O tane mamafa e teu ai suauu na pa ma mu, ma o kamupani lata ane na taofia le gaosiga

I le 15:10 i le aso 31 o Me, 2021, sa i ai se afi i totonu o le tanevai o le Peak Rui Petrochemical Co., Ltd. i le Nandagang Management Zone o Cangzhou City.O le Nandagang Industrial Park Management Committee na vave faʻalauiloaina se fuafuaga faʻafuaseʻi e faʻatulaga ai le saogalemu lautele, puipuiga o le afi, vaavaaiga saogalemu ma isi matagaluega faʻatino talafeagai Ina ua uma ona faanatinati atu i le vaaiga mo le lafoaia, na vave ona poloka e le matagaluega o leoleo auala auala lata ane.

I le asiasiga i luga o le nofoaga, sa mu le tane suau’u a le kamupani ma e leai se afaina na a’afia ai.O loʻo faʻatulagaina e le matagaluega afi afi ma faʻamafanafana i luga o le nofoaga.O le mafuaaga o le faalavelave o loo i lalo o suesuega ma faamaoniga.

I le taeao o Iuni 1, na logoina ai e le Nandagang Industrial Park Management Committee e faapea o le atinaʻe i totonu o le tasi kilomita mai le afi afi ua taofia le gaosiga, o tagata faigaluega uma ua aveese, ma o tagata faigaluega talafeagai o le atinaʻe o loʻo aʻafia na faʻatautaia.O le matagaluega o leoleo taavale e pulea auala lata ane, ma o le lafoaia o loʻo faia i se tulaga maopoopo.O lo’o su’esu’eina le mafua’aga o le fa’alavelave.

O loʻo malamalama o le Nandagang Industrial Park o loʻo i le itu i matu sasaʻe o Cangzhou City, Hebei Province, i le itu i sisifo o le Bohai Bay, e aofia ai le 296 sikuea kilomita.O le nofoaga autu o gaosiga o le Dagang Oilfield ma e tele suauʻu ma punaoa faanatura.O loʻo i ai Dagang Petrochemical, Xinwang Petrochemical, Xinquan Petrochemical, Kaiyi Petrochemical, Xingshun Plastics, Yiqing Environmental Protection ma isi pisinisi autu i totonu o le sone.

Peak Rui Petrochemical, le kamupani o loʻo aʻafia ai, o loʻo i totonu o le paka petrochemical i le vaega lona tolu o le Nandagang Management Zone.E patino i le suauu, koale ma isi fale gaosi oloa.I le taimi nei, ua faʻamalosia le kamupani e faʻagata le gaosiga i totonu o le tasi kilomita, pe atonu e iai se aʻafiaga i pisinisi faʻapitoa.

O le lumanaʻi toe faʻaleleia, PVC ma styrene siʻitia sili atu i le 3%

O ananafi, na toe malosi ai le maketi i le lumanaʻi, o le vaega uliuli e masani ona tulaʻi mai, ma le vaega o vailaʻau na faʻatupuina ma le fiafia.

E oʻo i le faʻaiʻuga, o le faasologa uliuli na faʻaauau pea ona taʻitaʻia le manuia.O konekarate autu o le uʻamea na siitia i luga o le 7.29%, o le PVC ma le styrene konekarate na sili atu nai lo le 3%, o le fiber staple, PTA, ma le ethylene glycol na siitia uma nai lo le 2%, ma le palasitika ma le PP na sili atu nai lo le 1%.

Styrene ma le PVC na fa'atuputeleina i le sili atu i le 3%, ma o le fa'avaivai o lo'o tumau pea le le suia

I tulaga o styrene, o le Tangshan Risun ma Qingdao faʻamamaina ma vailaʻau vailaʻau o le a tapunia mo le 5-6 aso mo le tausiga i se taimi pupuu.Ae ui i lea, o le 120,000 tons / tausaga styrene plant a Sinochem Hongrun ua faamoemoe e faʻaaogaina i le amataga o Iuni, ma o le a faʻateleina le sapalai ia Iuni.E tumau pea le tulaga e le suia.

O le tau o le suauu mama na fesuisuiai i se tulaga maualuga, ma pa'ū le tau o le benzene mama.Na toe amata le masini e toe fa'aleleia ai le benzene ma toe fa'aleleia le sapalai, ae o le a fa'aauau pea le tulaga maualalo, ma o le a tumau pea le va o sapalai ma mana'oga.O loʻo faʻamoemoeina o le tau o le benzene mama o le a fai si malosi ma tumau maualuga ma fesuisuiai, lea o le a lagolagoina ai le tau o le styrene.

Ia Iuni, o le gaosiga o le styrene ma le fa'aulufale mai o lo'o fa'amoemoeina e fa'atupula'ia, a'o alu i lalo le ABS i le vaitau o le mana'oga, e fa'avaivaia le mana'oga o le EPS, o le tu'uina atu ma le mana'oga e matala, ma o le styrene e fa'amoemoe e fesuisuiai ma vaivai.

Ae mo le PVC, na aafia i le macro-control a le malo, o le tau o le PVC na pa’u i tafatafa o le tau o le tau i se taimi ua mavae, ma na vaivai ai foi lagona o le maketi.E le gata i lea, o le PVC ma le PE o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga faʻapitoa i luga o le itu manaʻomia paipa.Ona o le tele o le faʻalauteleina o le gaosiga gafatia ma le toe faʻafouina o le gaosiga o gaosiga i fafo, o le tau o le PE ua pa'ū, lea e le lelei mo le manaʻoga mo le PVC.

I le lumanaʻi, o loʻo ulufale atu le au gaosi PVC i le vaitau tausiga o le tasi ma le isi.O le uta faʻamoemoeina o le amataga o le a pa'ū tele.E le gata i lea, o falegaosi oloa pito i lalo e matele ina toe faatumu oloa i se aofaiga talafeagai i luga ole pa'u.E le maualuga le fa'atauga fa'atau.O lo'o fa'agasolo la'ititi la'ititi le fa'atauga fa'apitonu'u, ma o lo'o fa'amoemoe o le a fa'aauau pea ona fa'aletonu i se taimi lata mai.

O filifili polyester e masani lava ona siʻitia, ma o le maketi maketi e faigata lava ona fuafua

E tusa ai ma le PTA, faʻafetai i le faʻaauauina o le faʻaitiitia o le sapalai i le konekarate Iuni a le au gaosi oloa tetele, ma le toilalo faʻafuaseʻi o Yisheng Ningbo 4 # i le faaiuga o le masina, o le tuʻuina atu o le PTA faʻasalalau na faʻaauau pea ona fufusi, ma le lagolago lagolago. tumau malosi, ma e mafai e le maketi ona totogi mo le siitaga.

Ae ui i lea, o le tausiga tutotonu o le polyester na amata i le ogatotonu o Me, ma ua vaivai le uta amata i lalo.O lo'o maualuga pea lisiti o faleteuoloa o lo'o i ai nei, o lo'o i ai uma le tulaga o le taofiofia o le PTA.Peita'i, ona o le fa'aputuga ma le toso o tupe mama, ua fa'amoemoe o le a fa'aitiitia le uta amata o polyester ia Iuni.

O fa'avae a le MEG ma fa'asologa i le lumana'i o lo'o manino fo'i: o le mea sili ona malosi o lo'o iai nei o le maualalo o su'esu'ega.Ae ui i lea, ia Iuni ma tua atu, Zhejiang Petrochemical, Satellite Petrochemical, Sanning ma isi fou MEG gaosiga gafatia e latalata i le 3 miliona tone o le a tuʻuina atu i le gaosiga o le tasi ma le isi, ma o le tele o le faʻaopoopoga o sapalai i le lumanaʻi e mautinoa lava.O le mea moni, o loʻo i ai pea nisi o fesuiaiga i le gaosiga fuafuaina ma le gaosiga moni o le oloa tuʻufaʻatasia.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le MEG masini o Satellite Petrochemical e leʻi tuʻuina i le gaosiga e pei ona faʻatulagaina.Peita'i, a fa'aauau pea le fa'aputuina o oloa, o le a sili atu ona faigata ona toe si'itia tau.

I le tulaga o le tulaga lautele o le soona sapalai i totonu o alamanuia, o le eseesega o tupe mama e faatapulaa.Mo le PTA ma le MEG, lea ua leva ona i ai se faʻalavelave matuia, o tau e sili atu le aʻafiaga i tau.

O le eseesega tele mai le PTA ma le MEG o le a le tele se numera tele o le gaosiga fou e tuʻuina atu i le gaosiga aʻo leʻi oʻo i le kuata lona fa o lenei tausaga, o lona uiga, e leai se faʻamalosi e faʻateleina le sapalai, o lea o le faʻafitauli o le alava faʻapipiʻi ua i ai. sa mana'omia pea.E ui lava i le malosi o le manaʻoga, mai ia Mati e oʻo i le faaiuga o Me, o le pito i lalo e leʻi oʻo i se toe faʻatumu lelei.

Polyester staple fiber gaosiga ma faʻatauga ua faʻavaivai talu mai Aperila, o le tele o taimi gaosiga ma faʻatau atu e i lalo ole 100%.E mana'omia fo'i le fa'aleleia atili o 'ie ma lavalava i lalo ole fa'ato'a fa'aauauina tele.O le maketi o loʻo i ai nei o loʻo taulaʻi i luga pe o faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi i le lalolagi atoa o tuʻuina atu ma le manaʻoga, pe mafai ona toe aumaia ni faʻatonuga mo le fale gaosi oloa.

OPEC + faʻamaonia le siʻitia o le gaosiga, o Brent na malepe i le US $ 70

O le aoauli ananafi, sa fa’aauau pea ona si’itia le tau o le suau’u faavaomalo.O le suauu mama Brent i le lumanai na siitia i luga atu i le 2% ma maualuga atu i luga ole $70;O le suauu mama a le WTI na maua foi le $ 68, o le taimi muamua talu mai Oketopa 2018.

Faʻafetai i le faʻaauau pea o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga, o le vaʻaiga mo le manaʻomia o suauʻu i Amerika, Saina ma vaega o Europa ua faʻaleleia.O 'a'ai tetele i totonu o le Iunaite Setete ua fa'asolosolo ona fa'amatu'u faiga poloka, lea ua fa'atupuina ai se va'aiga lelei mo le mana'omia o suau'u a Amerika.O le Aai o Niu Ioka o le a faʻamalo atoatoa tapulaʻa i pisinisi faʻapisinisi ia Iulai 1, ma Chicago o le a faʻamalieina tapulaʻa i le tele o pisinisi.

Na taʻua e le faatonu o le Tradition Energy Gary Cunningham: “O le tele o setete i le Iunaite Setete o loʻo faʻamalieina tapulaʻa e faʻafaigofie ai femalagaaiga i le taumafanafana, ma o le a toe faʻaleleia atili le manaʻoga o suauʻu.

E le gata i lea, o le tele o atunuu Europa ua faasolosolo malie ona faʻamalieina a latou poloka.Talu mai Me, Siamani, Farani, Italia, Hanikeri, Serbia, Romania ma le tele o isi atunuu Europa ua faʻatupuina a latou taumafaiga e tatala i latou.Faatasi ai ma i latou, na fai mai le Matagaluega o le Soifua Maloloina a Sepania i le Aso Gafua, e ono faalēaogāina faiga faʻatulafonoina e fai ai matapulepule i nofoaga i fafo i le ogatotonu o le faaiuga o Iuni.

OPEC+ na faia se fonotaga anapo.Fai mai sui o le OPEC ina ua maeʻa le faʻatupulaia o le gaosiga ia Me ma Iuni, na fautuaina e le OPEC + Joint Ministerial Oversight Committee (JMMC) le faʻatumauina o le fuafuaga o le faʻatupulaia o le gaosiga o le suauu mama ia Iulai.E tusa ai ma le fuafuaga, OPEC + o le a siitia le gaosiga e 350,000 paelo i le aso ma 441,000 paelo i le aso ia Iuni ma Iulai, i le faasologa.

E le gata i lea, o le a faʻaauau pea ona siitia e Saudi Arabia lana fuafuaga faʻaitiitiga o le gaosiga o le 1 miliona paelo i le aso na faʻasalalau i le amataga o lenei tausaga.

Na si'itia le tau o suau'u faavaomalo ma pa'u i le Aso Lua.E o'o mai i le fa'ai'uga, na tapunia le konekarate mo le lumana'i o le suauu NEMEX WTI i le US$67.72/paila, o se si'itaga e 2.11%;O Aukuso ICE Brent konekarate suauʻu mo le lumanaʻi tapunia i le US $ 70.25 / paelo, o se siitaga e 2.23%.

Se'i o tatou va'ava'ai i le su'esu'ega o aso nei o le tulaga tau maketi o ituaiga e 12 o mea fa'atau oloa palasitika maketi.

Tasi: Maketi Palasitika Lautele

1.PP: Fa'auma vaapiapi

O le maketi o le PP na fetuutuunai i totonu o se vaapiapi vaapiapi, ma o le fesuiaiga o le va o le 50-100 yuan/ton.

Fa'aa'afia mea

O loʻo faʻaauau pea ona fesuisuiaʻi le lumanaʻi, leai se taʻitaʻiga o le maketi, ma o le feteenaiga autu i le va o le sapalai ma le manaʻoga e faʻatapulaʻaina, ofo maketi e le tele se suiga, faʻatauga pito i lalo o loʻo faʻatau i luga o manaʻoga, tagata faʻatau oloa e mulimuli i le maketi i lea lava taimi, ma ofo moni e masani lava ona feutagai.

Va'aiga va'aiga

O loʻo faʻamoemoeina o le maketi polypropylene i totonu o le atunuʻu o le a faʻaauau pea lona faʻamaeʻaina i aso nei.O le avea o Saina i Sasae o se faʻataʻitaʻiga, o le tau masani o le tusi uaea e tatau ona 8550-8750 yuan/ton.

2.PE: E le tutusa le tulai mai ma le pau

O le tau o le maketi PE e fesuisuiai, o le laina laina o le itu i Matu o Saina e tulaʻi ma pa'ū 50 yuan / tone, o le vaega maualuga o le mamafa e tulaʻi ma pa'ū 50 yuan / tone, o le vaega o le membrane maualalo maualalo e tulaʻi ma pa'ū 50-100 yuan / tone, ma o le vaega tui pa'ū 50 yuan/ton.O le vaega tusi na faʻateleina e 50 yuan/ton;le itulagi i sasae o Saina linearly faateleina i le 50 yuan / tone, o le vaega maualuga-oomi pa'ū e 50-100 yuan / tone, o le vaega maualalo-oomi pa'u i lalo e 50 yuan / tone, ma pa'ū mea membrane, ata ma tui tui vaega. e 50-100 yuan/Ton;o le laina laina o le itulagi o Saina i Saute na tulaʻi ma paʻu 20-50 yuan / tone, o le vaega maualuga o le mamafa na pa'ū 50-100 yuan / tone, o le ata maualalo ma le membrane mea na pa'ū 50 yuan / tone, ma le omo ma tui. na tula'i mai ma pa'u 50 yuan/ton.

Fa'aa'afia mea

Linear futures tatala maualuga ma faagaoioia i se tulaga maualuga.Ae ui i lea, sa i ai le faʻatapulaʻaina o le faʻaleleia o mafaufauga o le au fai maketi.Na fa'aauau pea ona pa'u i lalo le tulaga o le Petrochemical.Na ofo atu e le au fai sea i luga ma lalo, ma na maua e le faletusi oloa ma tausisi i manaoga malosi.O le tau mautu na taulai atu i feutagaiga.

Va'aiga va'aiga

O loʻo faʻamoemoeina o le maketi PE i totonu o le atunuʻu e mafai ona puleaina e le vaivai vaivai i aso nei, ma o le tau masani o le LLDPE e faʻamoemoeina e 7850-8400 yuan / tone.

3.ABS: vaapiapi oscillation 

O le maketi ABS na fesuisuiai i totonu o se vaapiapi.E oʻo mai i le taimi nei, o loʻo ofoina atu nisi o mea faʻapitonuʻu ile RMB 17,750-18,600 / tone.

Fa'aa'afia mea

O le fa'aogaina o le si'itia o le suau'u mama ma le styrene futures, o le mafaufau fa'atau atu na fa'atumau i le aso ananafi, o nisi o tau maualalo na faaui i tua, ma o nisi o tau i Saina i saute na si'itia.O le maketi i Sasae o Saina e fesuisuiai i totonu o se vaapiapi, o le siosiomaga suʻesuʻe e mafolafola, ma falegaosimea laiti ma feololo i lalo e faʻamalosia naʻo le toe faʻatumu.

Va'aiga va'aiga

O loʻo faʻamoemoeina o le a vaivai ma vaapiapi le maketi ABS i se taimi lata mai.

4.PS: fetuutuunai laitiiti

PS tau maketi fetuutuunai laititi.

Fa'aa'afia mea

O le fa'aauau pea o le si'itia i luga ole tau ole styrene mo le lumana'i na fa'ateleina ai le siosiomaga o fefa'ataua'iga;o le si'itaga la'ititi o tau styrene spot ua fa'atapula'aina le fa'atupuina o tau PS.O lo'o fa'aauau pea le va'a a le au fa'atau, ma e mana'omia e tagata fa'atau i lalo ona tulitatao tulaga o maketi.

Va'aiga va'aiga

O styrene futures mo taimi pupuu e mafai ona faʻaauau pea ona toe faʻaleleia e faʻaleleia ai le siosiomaga fefaʻatauaʻiga o maketi, ae o le faʻatapulaʻaina o le siʻitia o tau o le styrene e faigata ona faʻateleina le tau PS.Fa'asolo le sapalai GPPS faasolosolo malie le tatalaina, tau o le GPPS e mafai ona fetuunai i totonu o se vaapiapi, HIPS e faigofie ona pa'ū ae faigata ona tulaʻi.faifai ai pea.

5.PVC: Siisii ​​luga

O tau o maketi PVC i totonu o le atunu'u na si'itia teisi.

Fa'aa'afia mea

O fusiua uliuli na mafua ai le si'itia atoa o oloa.O le PVC i le lumanaʻi na siʻitia tele, faʻaleleia fefaʻatauaiga, ma tau maketi i itulagi eseese ua faasolosolo malie.O loʻo tumau pea le vaʻaia o maketi, ae o faʻamoemoega mo Iuni-Iulai e vaivai.Ua fa'aleleia atili le siosiomaga macro vaivai.O loʻo faʻaleleia le tulaga lautele o oloa.O tagata fai maketi e fa'aeteete ma le fa'amoemoe.

Va'aiga va'aiga

O lo'o fa'amoemoe o le tau o le PVC o lo'o i ai nei o le a fesuisuia'i malosi pea.

6.EVA: Vaivai ma vaivai

O tau o le EVA i totonu o le atunuʻu e vaivai ma maualalo, ma e vaivai le siosiomaga o fefaʻatauaiga i maketi.

Fa'aa'afia mea

Yanshan, Organic, ma Yangzi's ex-factory prices na fa'aititia, ae o isi kamupani sa mautu.O lo'o fa'aiti'itia e le aufaioloa tau ma su'esu'ega, o manaoga fa'ato'a e le o iai i le vaitau, o le fa'atauga e le maualuga, ma o fefa'ataua'iga lautele e fa'aletonu.

Va'aiga va'aiga

O loʻo faʻamoemoeina e mafai e le maketi EVA mo taimi puʻupuʻu ona faʻaauau pea lona vaivai faʻamaeʻaina, ma o le VA18 mea o loʻo i ai foam atonu e 19,000-21200 yuan / tone.

Lua: maketi palasitika inisinia

1.PA6: O le ogatotonu o le kalave e sui i lalo  

O le taulaiga o fefa'ataua'iga tau maketi ua fa'asolo i lalo i totonu o se va'ai vaapiapi, ma fa'atumu e tagata fa'atau i lalo oloa pe a mana'omia.

Fa'aa'afia mea

O le tau o le maketi benzene mama na fesuisuiai, ma le tau o le caprolactam na vaivai le lagolagoina.O le faʻatali-ma-vaai lagona i le maketi e vevela, o le fale polymerization pito i lalo e toe faʻatumu le faʻatonuga, ma o le caprolactam e faʻatalanoaina le uta.O le maketi i sasae o Saina caprolactam liquid ua faamoemoe e faatau atu i se tau vaivai ma mautu.

Va'aiga va'aiga

O le nofoaga pupuu PA6 maketi fefaʻatauaʻiga o loʻo faʻamoemoe e fesuisuiai i se tulaga maualalo.

2.PA66: tulaga mautu

Ole tulaga ole maketi ole PA66 ile atunuʻu sa tumau pea, ma e leʻi suia tele le tau.O le tuʻuina atu o le aufaipisinisi i le maketi o loʻo mautu, o loʻo faʻatumauina le siitaga i se tulaga maualuga, o le faʻatonuga moni o loʻo faʻatalanoa teisi, ma o le toe faʻaleleia i lalo o loʻo manaʻomia.

Fa'aa'afia mea

O le maketi o le adipic acid a Saina i Sasae na vaivai ma faʻavasega.I le amataga o le masina, sa avanoa le mafaufau maketi, ma o le naunautaiga i lalo mo le ulufale atu i le maketi sa averesi.

Va'aiga va'aiga

O loʻo faʻamoemoeina o le maketi PA66 mo taimi puʻupuʻu o le a mafolafola.

3.PC: Ua pa'u le ofo

O loʻo tumau pea le mafaufau vaivai o le maketi PC i totonu o le atunuʻu, ma o loʻo faʻaauau pea ona pa'ū ofo maketi.

Fa'aa'afia mea

Na pa'ū le ofo i le maketi, ma sa i ai i le aufaioloa ni tupe teu mo le fefaʻatauaʻiga.O loʻo faʻagesegese nei faʻatauga ma faʻaauau pea ona gauai atu i le toe fetuunaiga o tau o le PC i lalo o le aafiaga o le paʻu o le BPA.

Va'aiga va'aiga

O le maketi PC i totonu o le atunuʻu o loʻo faʻaeteete, ma o lagona fefaʻatauaʻiga a le aufaioloa o loʻo faʻatapulaʻa mo sina taimi.E ui o le bisphenol A maketi o loʻo faʻamalosia mo se taimi le tumau, o le tuʻuina atu o le suavai e fai si leai, ma o loʻo faʻaeteete le maketi i nisi suiga i le faʻatau mafaufau.

4.PMMA: Fa'amama galuega

O le PMMA particle market o loʻo faʻatulagaina ma faʻatautaia.

Fa'aa'afia mea

Na si'itia tau o mea mata'utia i totonu o se vaega vaapiapi, fa'atapula'a tau lagolago, fa'amamafa le sapalai o fasi PMMA, ofo atu e le au fa'atau oloa tau mautu, fe'avea'i fa'atauga o maketi, na'o mana'omia lava o su'esu'ega a fale gaosi oloa, manifinifi fefa'ataua'iga, ma fa'atapula'aina le aofa'i o fefa'ataua'iga.

Va'aiga va'aiga

O lo'o fa'amoemoeina o le a fa'atulaga tele le maketi PMMA i totonu o le atunu'u.Ole vaega ole atunu'u ile maketi i Sasa'e o Saina o le a fa'asino ile 16300-18000 yuan/ton, ma o le tau o mea fa'aulufale mai i le maketi i Sasa'e o Saina o le a 16300-19000 yuan/ton.O le fa'atonuga moni o le a fa'atalanoaina, ma o le a toe fa'afo'i atu i mea mata'utia ma fefa'ataua'iga i se taimi mulimuli ane.

5.POM: vaapiapi i lalo

O le maketi o le POM i totonu o le atunuʻu na pa'ū i totonu o se vaapiapi, ma o le fefaʻatauaiga sa averesi.

Fa'aa'afia mea

O lo'o mautu le fa'aogaina o fale gaosi oloa i totonu o le atunu'u, ae fa'ato'a mae'a le toe fa'aleleia a le kamupani gaosi oloa, ma o lo'o tumau pea le sapalai, ma o le tele o le au gaosi oloa e mautu i le ofoina atu o tau mautu.O le vaega pito i lalo ua ulufale atu i fafo-taimi, ma faʻatauga faʻatau, maualalo faʻamaumauga lautele, ma le tele o faʻatauga manaʻomia.E leai se fa'amoemoe e fa'aputu fa'aputu.O le maketi mo taimi pupuu e foliga mai e vaivai, ma ua sili atu ona faigata mo le maketi ona faʻamautu le voluma.

Va'aiga va'aiga

O lo'o fa'amoemoe o le maketi POM i totonu o le atunu'u o le a fa'atapula'aina le avanoa e pa'u ai i se taimi lata mai.

6.PET: Fa'ateleina le ofo

Polyester bottle flakes factory ofo faateleina i le 50-150, tau oka moni e 6350-6500, faioloa' ofo ua siitia teisi e 50, ma le siosiomaga faatau e mama.

Fa'aa'afia mea

O le tau i luga ole laiga ole polyester mata ua fesuisuiai i luga.PTA tapunia 85 i 4745 yuan/ton, MEG tapunia 120 i 5160 yuan/ton, ma le tau polymerization o 5,785.58 yuan/ton.I le itu tau, ua fa'atupula'ia le ofo mai a le fale gaosi oloa fa'ameamea i totonu o le polyester bottle flakes.Ona o le siisii ​​a'e o le siosiomaga o le falegaosimea, o le taulaiga o le intraday polyester bottle flakes fa'atalanoaga maketi na si'itia i luga, ae na vaivai le fa'atinoga o tauofoga.

Va'aiga va'aiga

Mafaufau i le malosi o le si'itia o le suau'u mama, ua fa'atatauina o le a ulu atu fa'aputu fagu polyester i se ala fa'atumau i luga i se taimi pu'upu'u.

E sili atu ma le sefulu ituaiga o PP, ABS, PS, AS, PE, POE, PC, PA, POM, PMMA, ma isi, ma sili atu ma le selau punaoa aoga a le tele o gaosiga o suauu e pei o LG Yongxing, Zhenjiang Chimei, Yangba , PetroChina, Sinopec, ma isi.


Taimi meli: Iuni-03-2021