Nūhou

Pa Picket

Ke hāpai ʻia nei ʻo Covid Restrictions a me ka wehe ʻana o ka hanana & haʻuki honua, ʻo Marlene Fence ka laulā o PVC Portable Picket Fencing ʻo ia ka hopena paʻa manawa kūpono e hoʻokō i nā hana palekana i kahi e hōʻoia ai i ka wehe palekana no nā poʻe komo a me nā malihini i kekahi hanana.

MeNā Kūlana AupuniʻO ka mālama ʻana i nā mea hoʻonohonoho hanana e hana maʻalahi ʻo Marlene Fence o Portable Picket Fencing e hoʻokomo, mālama manuahi a maʻalahi hoʻi, no laila ʻaʻohe mea e hopohopo ai.

 

Hook a me ke kahua Picket Pa

ʻO Marlene Fence PVC Hook a me Base Picket ke hōʻoia nei i kahi koho kaulana mai kona hoʻokuʻu ʻia ʻana i ka hopena o 2020. Me kahi kumu metala e hāʻawi ana i kahi kumu ikaika a paʻa i kahi papa pālahalaha, a me kahi ʻōnaehana makau maʻalahi e hiki ai i nā ʻāpana ke hoʻopili ʻia ma kēlā me kēia kihi. ʻO ka makau a me ka picket kumu kūpono no nā hanana i loko a i waho paha.

Hāʻawi ʻia i kūkulu mua ʻia a maʻalahi hoʻi e mālama, no nā kikoʻī hou aku e nānā i kā mākou Hook and Base Web Page….Hook a me Base Picket

图片1

Pa Picket Portable

ʻO Marlene Fence Portable Picket Fencing kahi koho kaulana ʻē aʻe no ka pā hanana hanana pōkole.Me nā kapuaʻi PVC e hāʻawi i kahi wāwae paʻa ma luna o kahi pālahalaha i loko a i waho, ʻo ia ka hele i ka huahana no kēlā me kēia hanana.Hiki ke hoʻohui ʻia nā ʻāpana me ka hoʻohana ʻana i nā mea hoʻohui kūikawā a me nā pine i hoʻohana ʻia e hoʻopaʻa i nā wahi mauʻu.

Hāʻawi ʻia i paʻa paʻa a i kūkulu mua ʻia.No ka ʻike hou aku e nānā i kā mākou Portable Picket ʻaoʻao pūnaewele…Paʻa Picket Portable

图片2

 


Ka manawa hoʻouna: Nov-08-2021