Tala Fou

PVC: O le tau o mea mata'utia tau ma fa'aitiitia e iloa ai le aofa'iga o tupe mama a le PVC alamanuia.

Talu mai Mati, ua paʻu i lalo le maketi PVC, ua faʻataunuʻuina tau mataʻutia, ma o le tupe mama o pisinisi eseese e iai se eseesega.O kamupani ma'a eletise o lo'o tumau pea le tele o gau, ma ua fa'aitiitia tupe mama a kamupani ethylene.E le gata i lea, ona o le faʻaitiitia o le alkalinity ma le maualuga o le chlorine vai, ua faʻateleina ai le gau a Shandong Catalog PVC / Alkaline integrated enterprise.

Talu mai Mati, ua pa'u i lalo le maketi PVC.Ole manaoga ole maketi ua faasolosolo malie ona faʻaleleia le faʻaogaina o le maketi i aso muamua.Ua siisii ​​teisi le fesuiaiga o tau.I le ogatotonu o le ogatotonu o le tausaga, ua afaina i le vevela o le faʻalavelave faʻalavelave i fafo.

I le tulaga o mea mata, ona o tufuga eseese, o le tau o mea mata eseese e faʻataunuʻuina, ma o suiga o tau e eseese.Mai le va'aiga o tupe mama, o le gau o tupe gau i pisinisi fa'apisinisi e le'i tele se suiga, ma ua fa'aitiitia tupe mama a kamupani ethylene.E le gata i lea, faatasi ai ma le paʻu o le alkali ma le chlorine vai, o le leiloa o le PVC / alkali-roasted enterprise i Shandong ua faateleina ai le gau.O le tulaga fa'apitoa e fa'apea:

Le leiloa o gau a kamupani PVC

Ia Mati, o le leiloa o le gau o pisinisi PVC i le auala maʻa e leʻi suia tele.O le faʻaaogaina o pisinisi PVC na faʻatauina e maʻa eletise i fafo i Shandong e fai ma faʻataʻitaʻiga, o le gau o pisinisi i le amataga o le masina e tusa ma le 857 yuan / tone.E oʻo mai ia Mati 16, o le alamanuia gau e tusa ma le 819 yuan/ton.

I le tasi itu, o mea autu e aʻafia ai le PVC gross profit a le Corporal Method o le faʻaitiitia o le tau o maʻa eletise, ma faʻaauau pea ona paʻu le tau o le PVC.I le tasi itu, na pa'ū le tau o maa eletise.I le tasi itu, o le tau o le orchid carbon na pa'ū, o le tau o maa eletise na faʻaitiitia, ma o le galuega amata na toe faʻaleleia.I le isi itu, o le pito i lalo ole PVC alamanuia leiloa gau ma feteenai ma maa eletise.

O le isi mea e a'afia ai le PVC gross profit o le auala ma'a o le tau o le PVC o lo'o fa'afefe ma pa'u.O le mafuaʻaga o le paʻu o le tau ona o le faʻavaeina o le sapalai ma le manaʻoga o loʻo i lalo o le mamafa, o le itu sapalai e fai si maualuga, ma o le gaosiga fou o le gaosiga o loʻo faʻasalalau taʻitasi.O faʻatonuga pito i lalo e masani lava, ma o le PVC inventory e tumau pea le maualuga.I le isi itu, o nisi o faletupe a Europa ma Amerika o loʻo feagai ma se faʻafitauli faʻapitoa, ma mafua ai ona puipuia e le aufaipisinisi le faʻalavelave faʻalavelave, ma paʻu ai le tau o oloa o loʻo faʻatusalia e le suauʻu mama.

O le atina'e PVC o lo'o fa'aulufaleina mai le VCM o lo'o tumau pea sina gau

I le masina o Mati, o kamupani o loʻo faʻaulufaleina mai VCMs na tumau pea le paʻu itiiti.I le amataga o le masina, o le gau e tusa ma le 220 yuan/ton i le amataga o le masina, ma le gau e tusa ma le 260 yuan/ton i le ogatotonu o le masina.

I le tasi itu, o mea autu e aʻafia ai le tupe maua atoa a pisinisi PVC faaulufale mai i le tasi itu, o le VCM -o le tau o loʻo faʻaulufale mai e tumau pea le maualuga, ma o le tau e maualuga tele.I le isi itu, o le tau o le PVC na fesuisuiai.

Fa'aitiitiga tupe mama a pisinisi PVC fa'atau mai fafo

O tupe mama a kamupani PVC na fa'atauina e le ethylene fa'atau mai fafo ua fa'asolosolo ona pa'u.Ia Mati, o le PVC pisinisi na faʻatauina e faʻatau mai fafo e tusa ma le 70 yuan/ton i le amataga o le masina.I le tasi itu, o le autu autu o le paʻu o tupe mama a kamupani ethylene PVC e maualuga tele i le tasi itu, ma i le isi itu, o le tau o le PVC ua pa'ū.

Si'itia gau o alkali/maa eletise auala PVC faateleina gau

O le leiloa o le PVC i Shandong's alkali / auala maa eletise ua faasolosolo malie ona faateleina.I le tasi itu, o le PVC gau o le auala maʻa e maualuga atu.I le isi itu, o le tau o le chlorine vai ua toe faʻaleleia, ae o le faʻaauau pea o le paʻu i le tau o le alkali ma le alkali e aʻafia ai tupe mama.I le amataga o le masina, o le gau faʻatasi o alkali -alkali / eletise PVC i le eria o Shandong e tusa ma le 13 yuan / tone.I le ogatotonu o le itulagi o Shandong, o le gau faʻatasi o le alkaline / maʻa auala PVC na faʻaititia i le tusa ma le 300 yuan / tone.

75

Pepa Pvc fafo i fafo  

I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona faʻaeseese tupe maua a kamupani PVC

I le vaitau mulimuli ane, o le tau o maa eletise na faʻaauau pea ona paʻu i totonu o avanoa laiti, o le tau o le PVC o le auala eletise eletise na maualuga, ma o faʻavae o le PVC sapalai ma manaʻoga na faʻaleleia ai faʻamoemoega.O le tau o pisinisi VCM ua fa'amoemoe e pa'u.I le aotelega, o le polofiti a le PVC i le vaitau mulimuli e faigata ona faʻaleleia atili, ma o loʻo i ai pea le le mautonu i kamupani eseese.

US fale amata ia Ianuari na oʻo i le 1.309 miliona iunite, i lalo 4.5% mai le 1.371 miliona iunite ia Tesema ma 21.4% maualalo nai lo le 1.666 miliona iunite ia Ianuari 2022, e tusa ai ma faʻamaumauga a le US Census Bureau.O fale tumaoti na faʻatagaina e pemita fale ia Ianuari na oʻo i le 1.339 miliona, i luga aʻe o le 1.337 miliona ia Tesema, ae 27.3% maualalo ifo nai lo le 1.841 miliona ia Ianuari 2022.

Na lipotia foi e le US Mortgage Bankers Association ia Fepuari e ui o talosaga mokesi ia Ianuari na paʻu i le 3.5% i le tausaga, na latou siitia 42% mai ia Tesema.

Fai mai Westlake CFO Steve Bender o le siitaga mai ia Tesema o loʻo faʻaalia ai le mautinoa o tagata faʻatau o loʻo faʻagesegese le siʻitia o tau.

Ole si'itia ole mana'oga o le PVC e fa'aoso ai tau o vaiinu

Na ta'ua foi e le au pulega o le si'itia o manaoga o le PVC o le a faaosofia ai le maualuga o fua o le gaosiga, lea na faʻamalosia ai le tau o le soda aʻo faʻateleina le sapalai.

Caustic soda, o se meaʻai autu mo alumina ma pulupulu ma pepa pisinisi, o se mea e maua mai i le gaosiga o le chlorine, o le sootaga muamua lea i le filifili gaosiga PVC.O le fa'ateleina o le gaosiga o le PVC e fa'amalieina ai le fa'atupulaia o le mana'oga o le a fa'ateleina ai le maualuga o le chlor-alkali i luga.

Fai mai Chao, o le averesi o tau o le soda i le 2023 na paʻu i le 2022 tulaga, e ui o le toe faʻaleleia o manaʻoga i totonu o Saina e mafai ona faʻateleina ai le tau o le soda.Na faʻamalieina e Saina ana faʻatapulaʻaina e fesoʻotaʻi ma le coronavirus i le faaiuga o le 2022, ma o le maualuga o le manaʻoga i totonu o le atunuʻu mo le suka, PVC ma isi oloa i le 2023 o le a faʻaititia ai le faʻatau atu o Saina, o le tala lea a Westlake.

"O Caustic e mulimuli lava i le GDP," o le tala lea a Chao."Afai e toe foʻi mai Saina, ma o Initia o loʻo avea pea ma se tasi o maketi sili ona malosi, matou te faʻamoemoe e faʻaleleia atili le soda."

Mo nisi fa'amatalaga, fa'amolemole siaki le so'oga lea.

https://www.marlenecn.com/exterior-pvc-sheets-plastic-wood-panels-exterior-pvc-panel-for-outdoor-external-pvc-panels-product/.

 

 

 

 

 


Taimi meli: Apr-01-2023