Tala Fou

Pa fa'atasi ma Papa

Pa fa'atasi ma Fale-1

Pe a fauina se fata fou poʻo se pa, o le filifiliga sili o le faʻaaogaina o mea faʻapipiʻi

Faatasi ai ma le siʻitia o tau o fafie, o le tele o tagata e ona fale o loʻo mafaufau e fau o latou fata ma pa mai mea tuʻufaʻatasia, ae o isi e le mautinoa ona latou te talitonu i nisi o tala masani masani e uiga i vinyl e taofia ai i latou mai le faia o le filifiliga saʻo.

“Matou te lapataia tagata o le fafie o le fafie.E te le ave lava lau seti o le potuʻai ma tuu i fafo mo le po e tasi, ae e te tuʻuina lou pa i fafo i po uma mo le 20 tausaga, ”o le ua 44 tausaga o fausia pa ma fata.“E ta’e.E vaeluaina.E toulu i fafo pu.Faatasi ai ma vinyl, o le a foliga tutusa lava ma le aso na e faʻatau ai i le 20 tausaga, ae o fafie, e leai.

Ona o le umi o le vinyl, ua ofoina atu e Fence-All se faʻamautinoaga mo le olaga atoa mo ana pa PVC, lea e sau i le tele o sitaili ma lanu.

A oʻo mai i faʻailoga, Fence-All e faʻaogaina le PVC feaveaʻi e mafai ona tipi ma faʻaogaina e pei o laupapa moni.O lo'o iai fo'i se a'oa'oga fa'apitoa a le kamupani e mafai ai ona latou tipiina ma fa'avasega mea mo galuega fa'apitoa e pei o pergolas ma isi fa'ato'aga.

Pa tu'ufa'atasi ma Fa'a.2

Afai e te le o mautinoa e uiga i le suiina o se pa fafie poʻo se fata i mea tuʻufaʻatasia, Ua matou faʻamaonia nisi o tala masani masani e ono tuʻuina atu ia te oe se malologa:

Talafatu #1: E sili atu le taugata o le PVC nai lo laupapa

A'o le'i o'o i le fa'ama'i, o le eseesega o tau i le va o fafie moni ma se fafie semanu e tele, ae o le va ua matua fa'aitiitia.E ui o le tau o le vinyl e maualuga atu nai lo fafie, pe a e faʻatatau i le tau o le faʻafefeteina o laupapa i lea taimi ma lea taimi ma le mea moni e tau ma e tatau ona sui vave, o fafie e le o se faʻatauga e manatu le toʻatele o tagata e ona fale.

Talafatu #2: E mou atu le PVC ile taimi

O le alualu i luma i meafaitino faasaienisi ua sili atu ai le tetee o le vinyl i le mou atu nai lo se isi lava taimi muamua.Vinyl pa ma fogafale e mafai ona leiloa sina lanu mo se taimi umi, ae e leai se mea e faʻatusatusa i se pa e leʻi pisia poʻo se faʻailoga, lea o le a faʻaefuefu i se taimi puupuu, poʻo laupapa faʻafefeteina, e naʻo le teuina o lona lanu mo ni nai tausaga.

Talafatu #3: PVC foliga pepelo

PVC o le a le fenumiai mo laupapa moni, ae o oloa fou i luga o le maketi i aso nei o loʻo faia se galuega lelei o le faʻataʻitaʻiina o mea masani o loʻo faʻaaogaina mo pa ma faʻailoga ma maua ai le faʻamanuiaga faaopoopo o le leai o se tausiga.

Talafatu #4: E malosi atu le fafie nai lo le PVC

Faatasi ai ma le faʻaalia faifaipea i elemene, e malepe fafie ma faʻavaivaia i le taimi.O le Vinyl o le a sili atu ona faʻaitiitia lemu ma faatumauina lona malosi mo le tele o tausaga e sili atu nai lo fafie sili ona togafitia, o le mafuaʻaga lea e maua ai e a tatou pa PVC se faʻamaonia i le olaga atoa.

 


Taimi meli: Oke-20-2021