Nūhou

ʻO wai ka maikaʻi, PVC Weatherboards Vs Timber Weatherboards?

ʻO wai ka maikaʻi, PVC Weatherboards Vs Timber Weatherboards?
No ka hoʻopau ʻana i ka PVC Weatherboards Vs Timber Weatherboards, ʻo mākou iho, makemake mākou i ka pale PVC i ka pale lāʻau.He mea ʻoi aku ka maʻalahi o ka pale ʻana, ʻoi aku ka lōʻihi o ke kū ʻana i ke ʻano o ka wā ma ka hapa nui o nā wahi.

ʻO ia hoʻi, ʻo ia ka mea e pono ai ʻoe i nā hoʻoponopono i hana ʻia, ʻaʻole ia e uku nui iā ʻoe.

ʻOi aku ka like o ka hiʻohiʻona o ka pale waho PVC me nā hoʻolālā hale o kēia wā, ʻo ia ka mea i kūpono i nā hale he nui.Aia kekahi hiki ke hoʻopilikino i ke ʻano o ka PVC weatherboards, no laila hiki iā ʻoe ke hoʻololi i kou pale i kou makemake pilikino.A inā ʻoe e manaʻolana ana i ke ʻano o ka lāʻau, no ke kumukūʻai o PVC, hiki iā ʻoe ke loaʻa i ka vinyl like-like.

ʻO ka hoʻopaʻa ʻana ʻo ia ke ʻano o ka mea maʻamau e noʻonoʻo ai ka poʻe i hoʻokahi manawa, ʻaʻole loa (a i ʻole no kekahi mau makahiki), a he haʻahaʻa loa ka mālama ʻana o PVC ʻaʻole pono ʻoe e noʻonoʻo e pena iā ia no 5-10 makahiki.Hiki iā ʻoe ke noho i hope, hoʻomaha, a waiho i kāna hana.

Eia nō naʻe, inā ʻoe e hoʻihoʻi hou i kahi home kahiko, a makemake ʻoe i ke ʻano ʻoluʻolu a me ke ʻano kuʻuna i hele mai me ka uhi ʻana i nā lāʻau, hiki ke kūpono i ka uku hoʻohui.Akā no ka hapa nui o nā hale a me nā mea hale (a me kā lākou pūlāwai pū kekahi!) ʻO ka pale PVC ke ala e hele ai.

https://www.marlenecn.com/products/


Ka manawa hoʻouna: Oct-17-2022