Nūhou

Pono o Marlene PVC Wall Panels

Pale, hoʻohou, a hoʻonui i kāu papahana me nā pā pā a me nā kaupaku Marlene PVC.Hoʻokumu ʻo Marlene i mea pale ma waena o kou pā a me nā mea ʻino e like me ka makū a me nā kemika paʻakikī.ʻO kā mākou mau pā pā PVC kou laina pale maikaʻi loa.

  • He mea maʻalahi ka hoʻomaʻemaʻe ʻana o nā pā pā PVC a ʻaʻole kākoʻo i ka pala
  • ʻO ka pau ʻana o ka pā palaka e pale i kou mau paia mai ka wela, ka makū a me nā kemika a hana i kahi ʻālohilohi.
  • Hoʻokuʻu ʻia ʻo Marlene PVC pā a me nā pā kaupaku mai ka PVC meaʻai no laila hiki ke hoʻohana ʻia i nā keʻena hoʻoponopono meaʻai, nā lumi maʻemaʻe a me nā wahi āpau he mea nui ka biosecurity.

ʻO Marlene kahi panel PVC extruded me ka hoʻopau ʻālohilohi a me nā hono pili i kēlā me kēia ʻaoʻao.Hāʻawi ka PVC plastic i kahi aesthetic maikaʻi a me ka maʻalahi o ka mālama ʻana i ka paia a me ka pau ʻana o ke kaupaku!

Loaʻa nā ʻoki pā a me nā mea ʻē aʻe no nā kihi o loko a me waho, nā ʻaoʻao, nā pā a i ʻole ke kaupaku, a me nā hui panel e hoʻokō i kāu mau koi a pau.Loaʻa nā mea paʻa a me nā spacer.

https://www.marlenecn.com/products

Maʻalahi e hoʻomaʻemaʻe

He mea maʻalahi ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kā mākou hale liner PVC a ʻaʻole kākoʻo i ka palaka ma kahi mua.

Ka lōʻihi

Mālama ʻo Marlene wall panel i kēlā me kēia ʻano o ka pā a i ʻole ke kaupaku mai ka makū a me nā kemika, hana ia i mea pale ma waena o kou pā a me nā mea hiki ke hōʻino iā ia.

Hana ʻia i hope

No ka mea ʻaʻole paʻa ka PVC i ka hapa nui o nā ʻakika mineral, nā kumu, a me nā paʻakai, hiki iā ʻoe ke hilinaʻi e kū i kā mākou paneli i ka hoʻāʻo o ka manawa.

Palekana Meaʻai

ʻO kā mākou pā PVC a me nā pā kaupaku he lōʻihi a maʻemaʻe.Hoʻokuʻu ʻia mai ka PVC meaʻai, hiki ke hoʻohana ʻia i nā keʻena hana meaʻai a ma nā wahi āpau he mea nui ka biosecurity.

E hoʻouka maʻalahi

Inā makemake ʻoe i uhi pā hou, a i ʻole e ʻoki i kahi wehe a hoʻoponopono paha i kahi kuhi hewa, e hoʻohana i kā mākou ʻōnaehana e hoʻopau i nā wahi pā me ka wikiwiki a me ka ʻoihana.

Maemae

ʻO nā panela Marlene Hoʻokuʻu ʻia mai ka PVC meaʻai, kūpono lākou no nā keʻena hana ʻai, nā lumi maʻemaʻe, a me nā wahi āpau e pono ai ka maʻemaʻe.

Kaumaha ʻole

Hoʻokumu ʻo Marlene wall panel i mea pale ma waena o kou pā a me nā mea hiki ke hōʻino iā ia.He maʻalahi kā mākou mau panela paʻa e hoʻomaʻemaʻe a hoʻonui i ke ola o kāu hoʻopukapuka.

Papa-A ke ahi helu

Hoʻokaʻawale ʻia nā pā pā o Marlene PVC e like me ASTM E 84 a i ʻole UL 723.

Palekana Kemika

ʻAʻole paʻa ko mākou mau pāpaʻi i ka hapa nui o nā ʻakika mineral, nā kumu, nā paʻakai a me nā hoʻonā paraffin-hydrocarbon.


Ka manawa hoʻouna: Oct-04-2022