Tala Fou

O le a le PVC puipui pito i fafo laupapa tautau?O a ni aoga o le fa'aogaina o le PVC puipui pito i fafo laupapa tautau?

PVC puipui i fafo laupapa tautau o se puipui puipui i fafo faia i mea UPVC.E masani ona tautau i luga o le puipui pito i fafo o le fale e ala i le faiga fau matutu tautau, taʻalo le matafaioi o le teuteu puipui fafo ma siʻomia.O le PVC puipui pito i fafo laupapa tautau e masani ona faʻaaogaina i fale faufale, aua o lenei mea o loʻo i ai nei faʻamanuiaga.

PVC pito i fafo puipui tautau panel e lelei teuteuga.O le mea PVC o loʻo i ai se palasitika malosi, lea e mafai ona faia i soʻo se tele.E matua mauoa i foliga, ma e mafai foi ona faʻaaogaina i soʻo se ituaiga o uʻamea, paʻu, maʻa, tioata, ma isi mea e maua ai le tele o mea teuteu eseese.

O le a le PVC puipui fafo han6
O le a le PVC puipui fafo han5

2. PVC's pito i fafo puipui tautau laupapa e lelei faatinoga galue.Ona o mea faʻapitoa e faʻaopoopoina i meafaitino, o le PVC pito i fafo puipui faʻapipiʻi laupapa o loʻo i ai le malosi malosi ma le malosi, ma o le gafatia e tetee atu i le faʻaleagaina o aʻafiaga e sili atu le mamana.I le avea ai ma mea teuteu i fafo, e taua tele lenei mea.

3. O le laupapa tautau puipui pito i fafo o le PVC e lelei le tete'eina o le afi.O le PVC puipui pito i fafo laupapa tautau o se Vasega A mea puipuia afi.

4. Faʻapipiʻi faigofie o le PVC puipui pito i fafo laulau tautau.O le puipui pito i fafo o le PVC e manifinifi ma mama, ma o le fesiitaiga i le taimi o le faʻapipiʻiina e faigofie.O uiga o le malosi maualuga e le tatau ona popole tele i le faʻaleagaina i le taimi o le fesiitaiga o oloa.Ma e masani lava ona tauaveina i luga o le faavaa uʻamea e ala i uʻamea pendants po o faamau, ma o le faagasologa o le fausiaina e fai si faigofie.

5.Green puipuiga o le siosiomaga i luga o PVC puipui i fafo.O le PVC pito i fafo puipui tautau panel o le a le maua ai otaota filogia i le faagasologa o le gaosiga ma le faapipiiina.I le taimi o le faʻaaogaina, o le a le faʻatupuina faʻavelaina pei o le maamora.O se mea faufale lanu meamata.

O le a le PVC puipui fafo han4
O le a le PVC puipui fafo han3

6. O le ola tautua o le PVC puipui pito i fafo e tautau panel e umi.O le pito i fafo o le PVC e tautau puipui e umi ma avanoa, ma o le tapulaa o le ola e tutusa ma le fale.

 

O le PVC puipui pito i fafo laupapa tautau e matua talafeagai mo le teuteuga puipui fafo o fale fou faaonaponei.O se mea faufale ma mea teuteu uma, faʻaogaina ma le muaʻi faiga.

https://www.marlenecn.com/exterior-pvc-sheets-plastic-wood-panels-exterior-pvc-panel-for-outdoor-external-pvc-panels-product/


Taimi meli: Mati-04-2023