Tala Fou

O le vaega vinyl na pulea le maketi ma umia le tele o sea maketi o le 62.9% i le tausaga 2020

Vinyl vaega na puleaina le maketi ma umia le tele o sea maketi o le 62.9% i le tausaga 2020

Faʻavae i luga o meafaitino, o le maketi palasitika i le lalolagi atoa ua vaevaeina i Vinyl, Polyethylene (PE) / High-density Polyethylene (HDPE).O le vaega vinyl na puleaina le maketi ma umia le tele o maketi maketi o le 62.9% i le tausaga 2020. O lenei tuputupu aʻe e mafua ona o le faigofie faʻapipiʻiina, tele avanoa, malosi sili atu, maualalo le tausiga ma isi mea faʻainisinia o mea pa puipui vinyl.

Picket Fence vaega na puleaina le maketi ma umia le tele o sea maketi o le 45.15% i le tausaga 2020

E faʻavae i luga o oloa, o le maketi palasitika i le lalolagi atoa ua vaevaeina i Rail & Post Fence, Picket Fence, Mesh / Chain Link Fence, Gates.O le vaega o le pa pikiketi na pulea le maketi ma umia le tele o sea maketi o le 45.15% i le tausaga 2020. O lenei faʻatupulaia e mafua mai i le faigofie o le fauina ma le faʻapipiʻiina o pa.

O vaega fa'alilolilo na pulea le maketi ma umia le tele o sea maketi o le 50.9% i le tausaga 2020

Faʻavae i luga o le faʻaoga, o le maketi o le palasitika palasitika lalolagi e vaevaeina i le le faalauaiteleina, tuaoi, le tumau.O le vaega fa'alilolilo na pulea le maketi ma umia le tele o sea maketi o le 50.9% i le tausaga 2020. O lenei fa'atupulaia e mafua mai i le fa'atupulaia o le mana'oga mo mea fa'alelei maualuga i totonu o fale fa'atasi ma le fa'ateleina o galuega faufale ma fa'afouina.

O le vaega nofoia na puleaina le maketi ma umia le tele o sea maketi o le 55.9% i le tausaga 2020

Faʻavae i luga o le End-user, o le maketi palasitika i le lalolagi atoa o loʻo vaevaeina i faʻatoʻaga, nofomau, pisinisi & alamanuia.O le vaega nofoia na pulea le maketi ma umia le tele o sea maketi o le 55.9% i le tausaga 2020. O lenei tuputupu aʻe e mafua ona o le faʻatupulaia o fale faufale ma galuega faʻafouina i luga ma Faʻateleina tupe faʻaalu a le malo i galuega fau fale.


Taimi meli: Nov-18-2021