Tala Fou

O le maketi o fencing Amerika i Matu o loʻo fuafua e tupu i se CAGR tele o le 7.0% i le taimi o faʻataʻitaʻiga.

Amerika i Matu o loʻo faʻamauina le tele o sea i le maketi o fencing i le lalolagi.O le tuputupu aʻe o le maketi o fencing i Amerika i Matu o loʻo lagolagoina e le faʻatupulaia o tupe teufaafaigaluega i le R&D mo mea faʻaleleia atili ma faʻateleina le manaʻoga mai le toe faʻaleleia ma le faʻaleleia o atinaʻe i le itulagi.

O le tuputupu aʻe malosi o le tamaoaiga o le US ma Kanata, o atinaʻe i vaega tau alamanuia, ma le faʻalauteleina o le kamupani o loʻo faʻateleina le faʻatau atu o pa i Amerika i Matu.PVC fencing o loʻo maua le malosi maualuga, faʻatasi ai ma isi mea, ona o le tumau ma le faʻaogaina o meatotino.O le US o se tasi o atunuu tele i le lalolagi atoa i le gaosiga o le PVC.

Ae ui i lea, o galuega tau alamanuia fuafuaina ua molimauina le paʻu ona o le paʻu o le tamaoaiga ma le faʻamaʻi o le COVID-19 i le 2020. E tusa ma le 91 poloketi o gaosiga poʻo fale gaosi oloa, 74 nofoaga tutotonu poʻo fale teu oloa, 32 galuega faufale fou, 36 faʻalauteleina o fale, ma 45 e aofia ai. fa'afouga ma fa'aleleia meafaigaluega na fa'amoemoe ia Mati 2020 i Amerika i Matu.

O se tasi o fale gaosi oloa tele e umia e le Crown, lea o loʻo faʻatupeina e tusa ma le $ 147 miliona ma ua amataina le fausiaina o se fale gaosi oloa 327,000-sq-ft i Bowling Green, Kentucky.O loʻo faʻamoemoe le kamupani e faʻaaogaina le fale i le 2021.

E le gata i lea, pe a fua atu i galuega tau alamanuia ua fuafuaina, o le maketi o fencing e faamoemoe e molimauina se manaoga i se saoasaoa vave.Ae ui i lea, ona o le faʻamaʻi, o gaioiga faʻapisinisi na molimauina le pa'ū.Ae o le vaega o alamanuia i Amerika i Matu e faʻamoemoe e toe faʻaleleia ma toe maua lona tulaga maketi i luga o le lalolagi atoa.O le mea lea, faʻatasi ai ma le faʻateleina o oloa faʻatau atu i le itulagi, o le manaʻoga mo pa puipui o loʻo faʻamoemoe e maualuga i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.


Taimi meli: Nov-18-2021