Nyheter

Vinylsegmentet dominerte markedet og hadde den største markedsandelen på 62,9 % i 2020

Vinylsegmentet dominerte markedet og hadde den største markedsandelen på 62,9 % i 2020

Basert på materiale er det globale plastgjerdemarkedet segmentert i vinyl, polyetylen (PE) / høydensitetspolyetylen (HDPE).Vinylsegmentet dominerte markedet og hadde den største markedsandelen på 62,9 % i år 2020. Denne veksten tilskrives den enkle installasjonen, rikelig tilgjengelighet, overlegen styrke, lite vedlikehold og andre mekaniske egenskaper til vinylgjerdematerialer.

Segmentet stakittgjerde dominerte markedet og hadde den største markedsandelen på 45,15 % i 2020

Basert på produkt er det globale plastgjerdemarkedet segmentert i Rail & Post Fence, Picket Fence, Mesh/Chain Link Fence, Gates.Gjerdesegmentet dominerte markedet og hadde den største markedsandelen på 45,15 % i år 2020. Denne veksten tilskrives den enkle prosessen med å bygge og installere gjerde.

Personvernsegmentet dominerte markedet og hadde den største markedsandelen på 50,9 % i 2020

Basert på applikasjon er det globale plastgjerdemarkedet segmentert i personvern, grense, midlertidig.Personvernsegmentet dominerte markedet og hadde den største markedsandelen på 50,9 % i år 2020. Denne veksten tilskrives den økende etterspørselen etter overlegen estetikk i boligbygg kombinert med økningen i konstruksjons- og renoveringsaktiviteter.

Boligsegmentet dominerte markedet og hadde den største markedsandelen på 55,9 % i 2020

Basert på sluttbruker er det globale plastgjerdemarkedet segmentert i landbruk, boliger, kommersielt og industrielt.Boligsegmentet dominerte markedet og hadde den største markedsandelen på 55,9 % i år 2020. Denne veksten tilskrives de økende boligbyggings- og renoveringsprosjektene på vei og Økning i offentlige utgifter til boligbyggeprosjekter.


Innleggstid: 18. november 2021